Aktiva ÄmnenAktiva Ämnen  Visa alla medlemmarMedlemslista  Sök i ForumetSök  HjälpHjälp
  RegistreraRegistrera  Logga inLogga in
Juridik- & ekonomifrågor
 Avdelning » Frågor & svar » Juridik- & ekonomifrågor
Meddelande Ikon Ämne: Regler & villkor m.m.(Ämne Låst Ämne Låst) Starta nytt ämne
Författare Meddelande
Administratör
Administratör
Administratör


Blev medlem: 11 Mar 2007
Land: Sweden
Inlägg: 28
bullet Ämne: Regler & villkor m.m.
    Skickat: 22 Mar 2007 Kl 14:03
REGLER & VILLKOR
Här får du information om de regler och villkor som gäller vid användandet av denna elektroniska tjänst. Det är viktigt att Du som användare läser igenom hela texten. Informationen finns tillgänglig för alla användare och varje användare anses därför ha tagit del av den. Kontrollera eventuella ändringar i denna information med jämna mellanrum.

På vår tjänst kan du vara anonym mot allmänheten genom att använda dig av en pseudonym istället för ditt riktiga namn, men e-postadress samt IP-nummer loggas för att den som skrivit inlägget ska kunna spåras vid s k abuseanmälan, polisanmälan eller vid grova övertramp. Om vi av polisen görs uppmärksam på att grova brott har samband med en debatt, chat eller motsvarande meningsutbyte via hemsidan samarbetar vi med polisen och lämnar ut IP-nummer. Observera att om Du deltar och gör egna inlägg direkt i vår tjänst är det alltid i första hand Du själv som ansvarar för innehållet i Din egen text.

Det du skriver i Dina inlägg eller bidrag får inte kränka andra personer eller utgöra förtal, inte innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha ett etniskt diskriminerande innehåll, inte innehålla straffbar våldsskildring eller utgöra barnpornografibrott. Du får heller inte bryta en tystnadsplikt, sprida datavirus eller uppmana till brott.

Allt material som publiceras inom denna elektroniska tjänst är skyddat av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - förutsätter uttryckligt tillstånd. Du får inte överföra materialet till din egen hemsida.

Att citera ur materialet är tillåtet, men endast för att kritisera eller belysa någon annans verk eller för att underbygga ett eget ställningstagande. Du får däremot inte vidarebefordra någon annans verk som ett självständigt inslag i det egna arbetet. Utnyttjas citaträtten skall upphovsmannens namn eller källan alltid anges.

Även om du fått tillstånd att använda material så får du inte använda det så att annans ideella rätt enligt upphovsrättslagen kränks. Du får inte ändra eller återge materialet på ett sätt eller i ett sammanhang som är kränkande för upphovsmannen.

Jureka.net förbehåller sig rätten att utan förvarning avlägsna material från webbtjänsten som inte följer här angivna regler eller innebär ett lagbrott.
 
Jureka.net hanterar dina uppgifter konfidentiellt. Detta innebär att vi inte kommer att lämna ut dina uppgifter till andra personer, företag, myndigheter eller själva använda dem till oönskad reklam.

Lamp - Information om vad du själv bör känna till innan du börjar skriva!
Vi har här ställt samman lite information om hur du bäst använder dig av vår avdelning "Frågor & svar" och vad du bör tänka på innan du börjar skriva.

Följdfråga
Den som vill ställa en följdfråga till en tidigare ställd fråga, bör själv leta upp sin ursprungliga fråga och där ställa följdfrågan. På detta sätt slipper de som besvarar leta efter frågan och får även hela frågeställningen samlad för bättre överblick.

Textfält
I själva textfältet bör det inte finnas några uppgifter om namn, telefon, adress eller annat som kan peka ut en enskild individ, dig själv eller annan.

---------------------------------------------------------------------------------------------
: ANSVARSFRISKRIVNING                                                                        :
---------------------------------------------------------------------------------------------
Vi strävar efter att hålla informationen aktuell och korrekt. Om felaktigheter kommer till vår kännedom, försöker vi rätta till dem.

Jureka.net frånsäger sig dock allt ansvar för materialet på webbplatsen. Följande bör påpekas om innehållet:
  • Det rör sig endast om allmän information som inte riktas till någon speciell fysisk eller juridisk person.

  • Informationen är inte nödvändigtvis heltäckande, fullständig, korrekt eller aktuell.

  • Informationen är ibland länkad till externa webbplatser som Jureka.net inte kan kontrollera och för vilka den frånsäger sig allt ansvar.

  • Informationen skall inte ses som yrkesmässig eller som juridisk rådgivning
    (om ni behöver särskilda upplysningar bör ni vända er till en kvalificerad fackman).
Vi strävar efter att så långt som möjligt undvika tekniska störningar. En del uppgifter eller information på vår sida kan dock ha skapats eller strukturerats i filer eller format som inte är felfria, och vi kan inte garantera att den service vi tillhandahåller kommer att vara fri från avbrott eller andra störningar som har att göra med sådana problem.

Jureka.net frånsäger sig allt ansvar för sådana problem som kan uppstå till följd av att denna webbplats eller någon av dess länkar använts.


Redigerad av Administratör - 28 Dec 2007 Kl 10:34
IPIP Loggad
Skicka svarinlägg Starta nytt ämne
Utskriftvänlig version Utskriftvänlig version

Forum hopp
Du kan inte skicka nya ämnen i detta forum
Du kan inte svara på ämnen i detta forum
Du kan inte radera dina inlägg i detta forum
Du kan inte redigera dina inlägg i detta forum
Du kan inte skapa omröstningar i detta forum
Du kan inte rösta i omröstningar i detta forum

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Denna sida genererades på 0,063 sekunder.